1-2 uker?!

Wow, det har vært sin stund siden sist oppdatering eller hva? Jeg kjenner det er noe i hverdagen som er helt feil, men samtidig godt. Hadde plutselig mindre i tankene, og ikke minst flere timer til overs i hverdagen. Men likevell har jeg hatt noe å gjøre hver eneste dag, kjøretimer, sosialt, skole, mye jobb og en skade i foten min.

I over en mnd har jeg gått å undra i hva det er som plager beinet mitt. Værre har det også blitt og smerter har jeg hver dag, så sist uke dro jeg meg på legen for å finne svar på dette tullet. Der antok og trodde de at det kunne tyde på prolaps i ryggen som gikk i nervene mot beina. Så de sa at de vil sende meg tilbake om en måneds tid. Men dette orka ikke jeg å vente på, så dagen etter dro jeg rett på kiropraktor hvor han kunne hjelpe meg med engang. Satte en nål i en "betent muskelknyte" i rompeballen min og sender meg tilbake allerede 2 dager etterpå.

Vel nå idag har jeg vært på min 2. behandling og starter å føle meg bedre selvom jeg må utelate trening og gange på hard underflate. Men heldigvis får jeg gå i ulemt terreng fremover da!

Snart er jeg tilbake på gamle spor, og det skal bli så GØTT ♥ Men vi snakkest i mellomtiden!

Liker

Kommentarer