10 ting om meg

Jeg føler det er på tide å ha et innlegg som handler om å bli mer "kjent med meg". Så da kjører jeg i gang et populært blogginnlegg blandt bloggere. Nemlig 10 ting om meg!

1. Jeg er veldig glad i dyr, spesielt hunder. Og dyremishandling er det værste jeg ser i mine øyner. Sånne ting får meg til å kunne gråte i over lengre tid.

2. Har en tendens til å si "hæ" ganske ofte, selvom jeg hørte hva personen sa. Men som regel hører jeg det ikke, siden hørselen min ikke er den allerbeste.

3. Sommer og sol er det beste som finst for meg. I vinteren blir jeg holdt mye inne av egen vilje, og blir lett i dårlig humør av det uheldigvis.

4. Er flink til å få i meg mye vatn, drikker gjerne 1-3 flasker hver dag.

5. Har ingen allergier som jeg vet om, men har muligens funnet ut at jeg faktisk reagerer på parfyrme i skyllemiddelet i vaskemaskina (haha).

6. Blir ubekvem når bloggen min er samtaleemne hos folk når jeg er tilstedes. Selvfølgelig elsker jeg å få tilbakemeldinger og sånt, men noen ganger blir samtaleemne oversteget eller hva jeg skal kalle det, med spørsmål eller snakk. Og da blir jeg rett og slett blyg og ubekvem, haha.

7. Har aldri hatt kjæreste, men har vært nær noen ganger. Liker egentlig singellivet, men kunne også gjerne tenkt meg å egentlig bare slappe av med en kjæreste i flere tilfeller.

8. Er UTROLIG glad i å reise, bare det være på en flyplass, sitte i et fly gir meg den reisefølelsen som jeg bare elsker ♥ Jeg skal skaffe meg en kjæreste og reise verden rundt, om jeg ikke reiser alene og møter på en. Traveling is the best education!

9. Jeg er en ryddig jente, og liker å holde orden. Kanskje jeg blir sett på som en liten husmor, for flere husmorpoeng har jeg skaffet meg. Mat er jeg glad i å lage, rydding må jeg bare gjøre, vaskejobber har jeg mye av, og er blitt fostret opp veldig selvstendig- noe jeg er glad for!

10. Til neste år så slutter jeg på Media & Kommunikasjon, for å så starte på Salg & Service med Synne i 1.klasse. Så altså, en helt ny fresh start på oss begge. Dette er fordi jeg vil ut av skole med et fagbrev og ikke videre på høyskole. Jeg tror jeg mye heller vil studere markedsføring eller reiseliv.

Liker

Kommentarer