AnswersLiker du skolen, eller syns du den er en slitsom tidstyv?

- Er glad for at jeg går på skole og får både lære og holde meg sosial. Noen ganger tar det mye tid av "hverdagen" min, men sånn er det jo bare.


Har du vært forelsket i det siste året?

- Nei, men har hatt noen småcrush her og der, hehe!

Har du lyst til å flytte hjemmefra?
- Når jeg er ferdig med ihvertfall dette og muligens neste år med skole så har jeg lyst til å kunne flytte litt på meg ja :-) Gjerne til Bergen!

Du har blitt mye tynnere i det siste, og veldig fokusert på sunn mat og trening. Er alt bra med deg? og kunne skrevet litt om dine følelser og tanker rundt dette?
- Tynnere? synes du det altså? jeg har gått ned i vekt ja, men det er fordi jeg ikke trener like mye lengre. Dagene får for det meste i skole og jobb hver eneste dag.

Kan du fortelle litt om treningen og kostholdet ditt? Veldig inspirerende!
- Nå trener jeg absolutt ingenting! Har planer etter nyttår når jobbingen roer seg litt ned.... juletid vet dere :-D Kostholdet mitt er normalt. Har jeg cravings mitt i uka så er det ingen som stopper meg liksom! Men jeg holder meg unna visse ting!

Hvor mye veier du nå? :) Ser sååå bra ut for tiden :D
- Rundt 60 kg tror jeg! TAKK for det :DHvordan ser en typisk matdag ut for deg?
Frokost: 1 knekkebrød / 1 smoothie / 1 grøt / en frukt / yoghurt
Lunsj: Knekkebrød som oftest, vann eller sjokomelk <>
Middag: Det som serveres hjemme!
Kvelds: Enten sen middag eller brødskive/knekkebrød.
Mellommåltid: Snacks / frukt / yoghurt.

Hvordan finner du ut av ting du kan søke på ebay?
- Ser jeg noe jeg liker her eller der enten det er på instagram eller i virkligheten, så søker jeg stikkord opp for å prøve å finne lignende det jeg ønsker. Ellers finner jeg linker på nettet!


Kan du lage en julegaveønskeliste fra ebay?

- Det har jeg allerede gjort :-) HERHvor vil du flytte når du blir stor?

- Vet ærlig talt ikke. Skal da bo i en by i mine eldre dager, men hvor jeg velger å bosette meg kan jeg ikke svare på i skrivende stund.Hvor mange barn vil du ha?

- HAHA barn du liksom, jajoda de kommer nok til slutt de også.. kanskje 2 eller 3? For min del er 2 helt idéelt!Hva slags BH bruker du under stroppløse topper og kjoler?

- Vanlig bh og tar av stroppene, elleer sånne tubebher fra bik bok.

Siden du trener mye og sånt, så lurer jeg på hvordan du får så kjempe fine lår?
- Selv har jeg mistet mye muskler i låra etter nesten ingen fjellturer nå mot vinteren. Men ellers intet annet enn motbakke!

Hvilken størrelse bruker du i bukser (27,28,29 strl osv)
- Bruker faktisk alle de størrelsene, alt spørs om hvordan buksa er i strl. Bruker også XS/S og S/M!

Hvorfor liker du ebay så godt, er paypal konto trygt?
- PayPal er vell det tryggeste du kan bruke på ebay! For der kan de garantere deg pengene tilbake, og de fleste selgerene ønsker helst at vi bruker det. På ebay finner man ting som kanskje ellers er vanskelig å få tak i, og ikke minst halvparten billigere!

Er du ofte på fest?
- Nei det er jeg ikke :)

Hei! Du har leilighet i Spania ikke sant? Synes å huske at det er i Qiudad Quesada! Kjenner du noen der nede? Hva pleier du å gjøre? :-) Har selv leilighet i Torrevieja, og det hadde vært så gøy å møte noen å være med!
- Det stemmer du :-) Eller ikke leilighet, men en slags villa. Men jeg er veldig åpen for å møte nye mennesker å bli kjent med, selv har jeg blitt kjent med noen utrolig greie derfra som jeg ennå holder kontakten med. Når vi er det så pleier vi å besøke nye steder med bilen, shoppe alt fra klær til interiør, maling og innredning. Vi pleier også å holde oss i hovudgaten på restaurantene og pubene der. Men også på gamle vingårder og utforsker rett og slett nye ting hele tiden. Nå i Januar var planen å ta bilen til Benidorm, Altea og rundt det området for å utforske. Og så prøve å finne praksisplass til meg våren 2014. I Mai har vi planer om å dra til Torrevieja på en slags festival som heter "Feria De Mayo".

Liker

Kommentarer