Answers

Hva heter området du bor i i Spania? Skal ned om bare noen dager, og det høres ut som vi har hus/leilighet ganske i nærheten av hverandre :)
- Jeg bor i byen Ciudad Quesada i nærheten av Torrevieja. Åå så morro!! Jeg trenger virkelig venner når venninna mi reiser den 28.juni så det passer fint! hehe.

Du er så utrolig flott forr tiden!!! Et fint forbilde :) Hvor høy er du og hvor mye veier du? Har du tatt av noe før sommeren, ser sånn ut :)
- For det første så må jeg jo bare takke deg for fine ord :D Men jeg er rundt 1.70 cm høy og veier rundt 60 kg. Nei jeg har bare gått ned bittelitt i fettprosent og bygd muskler, spesielt i beina. Men tror vekta mi har ligget på det samme heletiden. Sjekker ikke den så altfor ofte i grunn.

Hvor i Spania er du, er du tilfeldigvis i Torrevieja eller Alicante? Og om du er det, hvor lenge skal du være der da?:-)
- Jeg bor nært både Torrevieja og Alicante, men nærmest Torrevieja. Her skal jeg være en hel måned til den 14. juli :)

hey :) where i can get this shirts and bracelets from?
- I bought the shirts and bracelets from a flea market here in Spain :)

Elsker draktene! De finnes ikke på ebay eller noen andre nettsteder? :-D
- Me too :-D Jo jeg tror de er å finne på ebay, eller ihvertfall disse Lakers-draktene er å finne der som jeg vet om. Men ellers er jeg veldig usikker. Prøv å søk noe på basketball-trøye på engelsk!

Drar til spania om 2 dager, hvilket marked var du på? Har leilighet like ved la senia kjøpesenteret :)
- Et marked i nærheten av Quesada/Rojales. Et godt stykke fra La Zenia dessverre :S

SÅ FINT! :D hvor redigerer du bildene? :D
Alle bildene mine redigerer jeg i Photoshop og Picasa for kollasj.

Hola! Yo soy española! me gustaria saber donde puedo conseguir esa camiseta! un beso:)
- Via google translate så spør du om hvor man får tak i basketball-trøyene? Ihvertfall så finner du de på et loppemarked her i Spania!

åå så herlig! er dere uten foreldre siden dere drikker?
- Neida, mamma er her sammen med oss, og pappa er fortsatt på jobb men kommer til helga. Vi drikker under omsyn i små mengder :)

Hvilket kamera bruker du? Hvor mye koster det? Hvilke innstillinger bruker du? Du tar utrolig fine bilder!
- Takk for det! :) Jeg har et Canon EOS 550D kamera som kosta rundt 5-6000 når jeg kjøpte det, nå er det sikkert en del billigere. Jeg bruker for det meste "manuell-innstilling" så jeg får stille ISOEN, lukkertiden og blender selv. Blender er som oftest på det høyeste 1.8, mens lukkertiden og ISOEN avhenger helt lyset jeg fotograferer i :)

Hvordan gjør dere det egentlig med hunden? :) tar den noen sprøyter, sitter den inne sammen med dere på flyet? Hvor mye veier hunden? Må det vente en dyrlege på dere på flyplassen?
- Nå er det egentlig mamma som styrer med alt hunden trenger før en flyreise. Men jeg mener den må ha flere sprøyter og ormekurer hos dyrlegen før den reiser. Hunden må også ha et pass for å komme inn i landet. Vi sender hunden som spesialbagasje som ligger fremme under flyet. Vi håper selvfølgelig på at det er flere hunder som reiser på samme tid så Kito ikke trenger å flyve alene.

Liker

Kommentarer