Answers


Hvordan er det å gå medium og kommunikasjon? Tror jeg skal søke det selv :)

- Det er ganske morro faktisk! Det er mye mer "fritt" enn allmenn-elvene har det f.eks. Vi styrer oss mer selv og får gjort arbeidet på datamaskinene våres. På media er det mye samarbeiding, og av det så blir vi automatisk nærmere og mer knyttet til hele gjengen. Jeg var skikkelig usikker i startperioden og ville bytte til allmenn, men jeg ble værendes på media og har blitt kjent med mange ulike personligheter noe jeg er også litt glad for at jeg ikke byttet :)

Hvordan redigerer du det bildet som det står BeFunky under, på mobilen med 3D-effekt?

- Først opner du bildet du ønsker å redigere->Effects->HolgaArt

Hvordan finner du fine ting på ebay?

- En ting er å google hva andre bloggere har kjøpt og anbefaler å kjøpe derfra. Eller så er et tips å være sikker på hva du leter etter og deretter søke det opp. Det finst utrolig mye fint i fra Ebay, og veldig mye unikt. Og hvor fantastisk er ikke det å ha noe ikke alle andre har???

Er det trygt? Jeg er litt redd for å bestille fra ebay om du skjønner :D

- Ebay er faktisk tryggere enn mange tror, og hva jeg selv trodde for noen dager siden. Om du er usikker så finst det mange gode "ebay-guider" du kan søke opp på google, eller rett og slett bare få hjelp av en venn som har erfaringer med Ebay!


Blir din pizzabunn sprø? :)

- Lavkarbo-pizzaen blir ikke noe sprø bunn på nei, og det har noe med ingrediensene å gjøre.. Men jeg syns rett og slett bunnen er nydelig likevell

Hvor er jakken i headeren din kjøpt?

- Den er kjøpt på Upstairs, en butikk hvor de selger veromoda, only, pieces ++ klær. Den er også mulig å få tak i på Nelly for øyblikket tror jeg!

Hvordan får du til og lage en hvite skriften i midten? :)

- Da bruker jeg bare Photoshop og lager et nytt hvit bilde og skriver tekst på

Har ikke hatt noen spørsmålsrunde eller noe, men bare svarer på siste spurte spørsmål på bloggen min. Det er noe jeg absolutt skal bli flinkere på!! Jeg vet selv at det kan være utrolig slitsomt å sjekke kommentarfeltet for å få svar på noe hver gang, så derfor skal jeg skjerpe meg på akkurat dette!

Liker

Kommentarer