Answers

Hvor vil du flytte når du blir stor? - Oj, vanskelig spørsmål. Men kanskje til en by, et annet land eller rett og slett bare bli boende. Sånne ting finner jeg ut når tiden er der!


Er du ofte med venner? - Henger ofte sammen med vennene mine ja!Hva syntes du om bloggeren sophieelise.blogg.no? :-) - Leser ikke bloggen hennes. Men utifra det jeg har sett, så er hun en dyktig skriver og en veldig god støtter imot dyremishandling.

Er det deg på bildet? Hvilke redigeringsprogram brukte du på dette bilde? - Meg og søsteren min. Fotografen heter Synne, og hun har nok redigert det i photoshop.


Hvilket kamera har du? - Canon EOS 550D


Kva dyr har du? - En hund, og to katter.

Har du prøvd noen falske øyevipper/punkt vipper du kan anbefale? :) - Bruker noen løsvipper fra Depend i nummer: 4.

Hva ønsker du deg til jul? - Godt spørsmål. Men faktisk så har jeg tenkt litt på det, og foreløbig så står det pulsklokke, krøllstav og penger på listen min.

Har du selv ønsker om å gå ned i vekt? siden du trener så mye og spiser så sunt mener jeg - Målet mitt er vel mer å leve et sundt liv, sunt kosthold og god trening. På bloggen er det veldig enkelt å fremstå kjempesunn og treiningsfreak. Jeg spiser usundt jeg også, og spesielt sammen med venner. Det må bare til :-)

Hvor er den vinrøde luen fra?? - Den er fra GLITTER.


Hvor er den jakken du har på headeren fra? - Ginatricot :)


Hvor lenge har du blogget? - Nå nærmer det seg snart 4 hele år, hjelpemeg....Hvilkene serier ser du på? - Ærlig, så ser jeg nesten ikke TV. Det hender at jeg setter meg ned for å se Farmen, Norske talenter, Paradise eller de typiske programmene på TV2.

Hvor høy er du? - 170 ca.

Kunne du skrive/ lage et innlegg om trening? vet du har gjordt det maaaange ganger før, men nå kunne du skrive akkurat hvilke øvelser du gjør? hvor mange ganger i uka du treniner kondisjon osv. ? :) jeg hadde blitt UTROLIG glad om du gjorde det!! du er en utrolig stor trenings og ikke minst klær og stil inspirasjon :) - Vi får se litt senere om jeg er fornøyd med programmet jeg har nå. Vil teste ut litt selv før jeg velger å skrive om det, så jeg håper det er i orden for dere :) Og tusentusen hjertelig!!

Hvilken hårfarge bruker du? - Farge 10 fra Garnier. Ekstra ljus blond heter den.

Hva har du på deg på fest? - Shorts, skjørt med eller bukse og en pynta topp.Har du noen faste "ritualer" for å rense huden din? - Vasker det om morgenen, og fjerner sminken om kvelden.


Har du gode karakterer? - Har helt greie karakterer. Jeg er ikke det største skolelyset, men helder ikke detHva er den største forskjellen på videregående i forhold til ungdomsskolen? - At vi får lov til å bruke data, og da går skoledagene superfort. At kantina har mye større utvalg og ruinerer deg av alle penger. At skolen er dobbelt så stor med flere elever. At media er mye gøyere, chillere enn å sitte å ha samme allmenn faga hver eneste dag som ungdomsskolen og allmenn folka må ha.Går du aldri i joggeklær/chilleklær på skolen? - Haha, ååå jo ;) Går ofte uten øyesminke og støgge klær.


Er du veldig utadvendt? Eller kan du bli oppfattet som litt beskjeden/overlegen? - Jeg vil selv kalle meg som en utadvendt jente, men i mange tilfeller kan jeg lett bli beskjeden og trekke meg litt tilbake. Er ikke en overlegen person, for jeg liker å helse eller smile til folk, men er jo tilfeller jeg har en dårlig dag eller noe og kan oppfattest overlegen. Men elsker å bli kjent med nye mennesker, det er noe av det gøyeste jeg vet.

Så mange ulike personligheter!


Hvilke blogger leser du? - Noen på topplisten en sjelden gang, men allermest de som linker på facebook så klikker jeg bare innom enkelt og greit.


Hva gjør dere på media? - Får prosjekter å jobbe med, enten inividuelt eller i grupper. Dette får vi mange timer, mediedager på oss til å gjennomføre. Vi har vell ca mediedag hele tre ganger i uken, og de er de morsomeste dagene. Ellers har vi jo Engelsk, Norsk, Matte og Naturfag andre dager.Når står du opp om morgenen? - Klokken 06:15. Så må jeg vær ute døren og vente på en altfor tidlig buss i 07:10 tiden.Hva synest du er finest av Sunnmørsbunaden eller Ørstabunaden? Hvilken har du? - Syns de er like fine begge to :-) Ørstabunaden tror jeg, heh flaut å ikke vite.


KAN DU LAGE FLERE VIDEOBLOGGER? plis (sminkevideo, hårvideo, mågjørevideo, spørsmålsrunde-video, osv ) - Hahahahahaha. Liker ikke å lage videoblogger alene, og vennene mine er ofte negative til å vær på videoblogger fordi de syns det er FLAUT :PPP Men joda, skjønner jo den. Men lenge siden sist nå, kanskje jeg skal prøve å mekke opp noe småtteri ;)


Hva synest du er positivt, og negativt med Ørsta? - Her er det vel typisk å si at rykter er en negativ ting. Men rykter finst like mye i byer som det gjør i bygder faktisk og det blir man ikke bekvitt av å flytte til en by. Jeg syns Ørsta er en veldig fin plass, og er veldig fornøyd med å vekse opp på denne lille bygda her på vakre Sunnmøre. Negative er at det er raskt lett å bli dømt om man prøver å skille seg ut, og da gjelder dette stilen sin. Men de som gjør de, er virkelig ofte de med fineste stilen også!Ka lika du aller best med Spania? :D - Klimaet, plassen og ikke minst alle mulighetene til å finne på andre ting enn i Norge. Som å bade på en fin strand, shoppe på uendelige mange og store shoppesenter og flere ting. Det er nesten alltid fint vær, og det gjør det enklere å finne på ting hver dag enn som i Norge med mye regnværsdager.

REISER TIL HUSET VÅRT I SPANIA OM BARE 6 DAGER!!!!!!!!!


Syns du at du sjøl e flink å trene, og he du tips til persona som he lite treningsmotivasjon? - Kunne gjerne vært litt flinkere føler jeg da. Og spesielt når det gjelder kosthold, men jeg prøver og det er det som teller. Lag treningen din som en morsom rutine, ikke til en negativ og giddaløs rutine. Finn ut hva du liker best, er du glad i å være på treningssenter, er du glad i skog og mark, eller er du glad i lange distanser på trøsykkelen din? Gjerne bland de ulike tinga, og gjør det selv en morsom ting å gå ut for å trene!


Helde du mykje for dej sjøl, eller e du alltid so glad? syns du e glad heile tida:D - Vil ikke si at jeg er en person som ofte sitter inne med ting jeg vil få sagt. Jeg har ikke så mye å holde inne på når det gjelder mine problemer at jeg påvirkes av det. Men selvfølgelig holder jeg jo inne ting som kan være vanskelig å få sagt enkelte ganger, kanskje mest når det kommer til gutter. Og takk for at du syns det, nå ble jeg enda gladere :-D
Foreslår du media, for de som ikke har bestemt seg hva de vil bli, men liker å fotografere, redigere å sånn? - Ja så absolutt! Man får jo studiespesaliserende selvom man går Media, bare ikke like sterk som allmenn får. Men da kan man jo velge å gå påbygg siste året og forsterke denne studiespessen. Jeg selv liker å redigere, endre koder, ta bilder og gjøre "bloggish" ting, men vet selv neppe hva jeg vil bli i fremtiden. Og på media har man jo det gøy!

1MK1!!!! Klassebildet er tatt av andreklassingene på Media. De har et prosjekt som heter Skuleguiden, og det er ikke alle medialinjer som får ha. Volda har også en av de beste medialinjene i landet.
Hva vil du bli når du blir eldre? - Aner ikke.


Har du mistet mange venner etter at du begynte på vidergående? - Nei det har jeg ikke. Holder fortsatt sammen med de gode gamle vennene mine, og det er jeg superglad for :-D men unntak av de som har flyttet fra oss da. Etter VGS har jeg bare de samme gamle og også noen nye, og det er jo bare gøy!Liker

Kommentarer