Braun Silk-épil

Vi er i midten av siste vårmåned og det betyr bare én ting, og det er at sommeren er like rundt hjørnet. Vinterhuden kommer frem, så det er på tide å freshe den opp litt. Så her om dagen hentet jeg en gave i posten. Jeg kaller det en personlig en gave fordi innpakningen var bare supersøt og at jeg rett og slett følte at den var personlig til meg med et håndskrevet brev til meg liggendes nedi. Jeg er en av de heldige som skal få teste ut denne epilatoren for Braun, selv har jeg aldri prøvd epilator på huden men kan tenke meg jeg blir glattere enn en sel- så det ser jeg frem til! :-)

Omtalen til produktet lyder slik: "SkinSpa kombinerer altså hårfjerning og eksfoliering i ett og samme produkt. Resultatet etter en behandling skal gi deg glatt og strålende hud, og skal vare i fire uker. Epilering er hårfjerning ved hjelp av mange bittesmå pinsetthoder. Eksfoliering er å fjerne tørr og død hud, og samtidig stimulere til fornyelse av hudcellene. Det gjør huden mer mottakelig for fuktighet, som igjen gjør huden friskere, glattere og jevnere. Dette gjør igjen at brunfargen sitter lengre, ikke så dumt? Regelmessig eksfoliering vil også bidra til å forhindre inngrodde hårstrå, som noen kan oppleve når de bruker hårfjerning, enten det er barbering eller epilering!"

Har lest litt rundt at folk syns det er kjempevondt å bruke epilator, men det er vel også en tilvenningssak. Er superspent på å teste ut dette, og jeg vil komme tilbake med et innlegg så snart jeg har gjort det!

Liker

Kommentarer