Dagen etter helga


HEI! har dere savnet meg? Jeg har rett og slett nedprioritert hele bloggen denne helga så ble ikke mye blogging på meg nei, hadde vertfall en veldig bra helg. Nå er det bare en drittuke igjen på skolen med altfor mange ting som må gjøres, men jeg skal klare det fint siden vinterferien ligger rett rundt hjørnet, så da er det eneste jeg kan gjøre er å smile og stå på

>

I dag har jeg bare vært en ganske kjapp tur på treningsenteret. Men jeg har trent på tom mage som egentlig bare skrek etter en stor knekk med sjokolade, men heldigvis må jeg takke min gode venn Andreas som fikk meg laangt vekk fra den sjokoladen jeg aldri hadde trengt..

Ellers har jeg lastet ned en gratis applikasjon på telefonen som jeg skal ta godt i bruk nå til sommeren. Det er en slags trene app, hvor den kan telle km du springer og sånne ting, har ikke testet den helt ut ennå. Når føret på joggeplassene blir bedre så har jeg og en kompis utfordret hverandre til å springe mest og lengst, gleder meg!!! OG JEG SKAL KNUSE HAN, JA !Har dere prøvd ut denne appen før?


Liker

Kommentarer