Design-smykker


HEI DERE!!

Tenkte å vise dere noen unike, stilige og ikke minst superfine smykker som min kunstner tante har laga. Eve Lis KunstDESIGN, heter kunsten hennes. Hun har drevet med kunst så lenge jeg husker og er svært dyktig med keramikk. Hun måde maler, lager smykker, skåler, fat, krus og mye mye mer. Men nå skal jeg skrive om de populære smykkene hun får solgt mye av, disse egner seg supert til en julegave til en man er glad i.

Smykkene ligger på rundt 200kr, hun kan også skrape inn personlig navn på baksiden av smykket. Hun har flere ulike maler på hvordan hun lager smykkene, men likevel så er alle unike på hver sin måte. Og hvem ønsker vel ikke et smykke som ingen andre har helt likt av? Derfor syns jeg disse smykkene er suverene til å enten gi bort i gave eller kjøpe til seg selv.
Her er flere bilder, og også en liten instagram-video av en liten smykkesamling:

Disse kule "surfe" smykkene syns jeg er dødskule!! Hadde jeg bare hatt en kjæreste så hadde jeg tvingt på han disse, for disse er rålekre. Smykkene er unisex, og passer både jenter og gutter!

Her holder jeg en skål som hun blant annet har laga av keramikk. Hun lager utrolig mye mer spennendes ting som passer seg i hjem, i butikk, café, museum eller lignende. Og i bakgrunnen så henger det faktisk et bilde som min onkel Kjell Idar Saure har mala, litt av en kunsterfamilie eller hva? haha.

Hun har også en hjemmeside -> www.evelis.no, hvor dere kan titte innom å se flere av kunstverkene hun lager. Hun har et egen butikk som ligger i Ivar Aasen gt. 16, like ved bussterminalen i Ørsta. Så ønsker dere å kjøpe noe, så er det bare å ta kontakt

Liker

Kommentarer