Ebaybuys & wanties #12

Buys:

1. Lilla solbriller

2. Sølv snapback

3. Bling deksel for iPhone 6 (til mamma)

Wanties:

4. Blå adidas genser

5. Blå adidas-jakke med ananasmotiv

6. Ryggsekk

7. Ordinære adidas-sko

8. Sko med ananasmotiv (matcher jakka)

Yeyyy!! På tide å endelig poste et nytt ebay-relatert innlegg på bloggen. Jeg har skjønt det at flere av dere er veldig glad i disse innleggene og de er blitt veldig etterspurt på bloggen også. Syns selvfølgelig dette er superkoselig at dere sier, for jeg koser meg mye når jeg lager de også.... for å ikke snakke om samt shoppe mens jeg holder på. Men dere! Jeg har bitt helt på adidas-basillen og fikk en skikkelig crush over alt jeg kom over på ebay av dette merket. Adidas er jo komt veldig på moten igjen, det er ikke å legge skjul på både i butikker og nettbutikker.

Men over til no heelt annet... Dagen i dag på skolen var lang og tung, så kom jeg på jobb og fikk litt gnist igjen rett og slett. Det er noe med det å kunne bevege seg, snakke med kunder og ikke bare sitte stuck på en skolebenk hele dagen altså. Men utover i arbeidstiden da, så møtte jeg på 2 hyggelige "business-mennesker" som jeg kalte de, haha. To menn iført dritbra klesstil kom innom og vi skravla sikkert i fleere minutter, helt til stengetid faktisk. Å de ga meg mye god tips til utdanningen min videre, og om deres yrke og så snakka vi faktisk mye om plasser å bo i dette landet. Sååå jeg revurderer lærlingplass i Bergen veldig mye igjen :-D

Woah, langt innlegg!! Nå skal jeg iallefall tvinge meg selv i gymtøyet å sprette rompa opp på yogamatta i stua for å utføre leg & cardioo, siden jeg rett og slett skippa det i går, hehe!

Liker