Festkjoler -wants

1. Svart paljettkjole, 2. Blomsta paljettkjole (denne venter jeg på), 3. Rød kjole, 4. Kvit og blå kjole, 5. Navy paljettkjole, 6. Gull paljettkjole

Fysøren så mange fine kjoler jeg fant hos sheinside.com. Siden har forbedret seg mye i det siste, og jeg liker noe på nesten hver side på kategoriene. Jeg har fått en del spørsmål om sheinside tidligere, så jeg tenkte å svare på de allermest spurte her:

Får du toll på sheinside?
- Nei, vanligvis ikke. Jeg tror jeg har opplevd toll på 1 pakke, av de mange pakkene jeg har mottat.

Hvor lang er leveringstiden?
- Vanligvis på 1 mnd, men leveringstiden er verdt min tid ihvertfall. Jeg tror de må bestille inn varer, for så å sende produktet videre til oss, om jeg ikke tar helt feil.

Edit: Etter hva jeg har skjønt, så har leveringstiden blitt på 1-2 uker. Fikk mail om at kjolen min kan dukke opp i neste veke av sheinside. Wow, siden har virkelig forbedret seg!!!

Hvordan er størrelsene der?
- Vel jeg bestiller som regel medium eller large. Noen av klærne kan være veldig små i strl, men heldigvis er der mål på hvert produkt. Og på enkelte produkt kan man også se andre mennesker som bruker produktet der man kan sammenligne strl på seg selv.

Liker

Kommentarer