#gledeståre

Jeg kjenner jeg blir glad, så utrolig glad, glad når jeg ser at mennesker som jeg kjenner godt og mennesker som jeg kjenner mindre tar seg tid til å bry seg. De siste dagene har jeg fått så mange snille ord og tilbakemeldinger i fra gode folk, og ikke nok med det så har jeg mottatt god bedringspresanger. Jeg føler meg helt utskjemt på alle måter.

I går fikk jeg jo da vite at jeg ikke bare hadde én, men to prolaper i korsryggen. Legen ville selvsagt operere dette, som han mente var det beste. Neste torsdag står jeg klar for operasjon så jeg får bli hjemme fra sykehuset til da. På utsjekken i går og på vei ut av heisen så ble jeg møtt av de 4 gode vennene mine. Med både blomstrer og et fullstappa påskeegg med favorittene-godisen min. 4 varme klemmer hvor jeg ble helt målløs, overraska og glad på samme tid. Tårene trilla for å si det sånn.

Kom da hjem og ble møtt med endamer godis og en middag i fra mamma og farmor, samt enda flere godbedringsmeldinger på blogg, facebook, instagram og tekstmeldinger. Man blir så rørt!

På kvelden fikk jeg de på besøk igjen, og det var ganske godt å ha de her. Ut på kvelden ble jeg litt svimmel og vond, så jeg ble sovende på gulvet, haha. Og ikke nok med det, så hadde jeg en god natt søvn den natta på langt over 2 uker. Er på lykkelige spor igjen <>

♥ Gleder meg til å komme tilbake til bloggen!

Liker

Kommentarer