Gode grunner til å starte joggingen

Folk som kjenner meg, eller gamle lesere vet at jeg har vært og er en glad tilhenger av jogging. Er mer glad i jogging og friluft enn når det kommer til styrke. Men nå har ikke vært på treningsfronten siden en utrolig ekkel episode i nærheten av her jeg bor, og ble totalt helt ut av rutine.

Dette medbragte ting som mindre energitilskudd og mindre muskler for min del. Og mindre energitilskudd har jeg neimen ikke tid til i mitt liv, så jeg skal bli flink igjen å presse jogging som et must i ukeplanen min, sammen med alle arbeidstimene jeg har etter skoletid.

1. Hjelper på depresjon
Du blir et gladere menneske, og unner andre mer suksess enn misunnelse. Du tenker mer positivt!

2. Reduserer PMS og menssmerter
Visste du at en ny forskning viser at jogging reduserer PMS? Så er du litt gretten dagene før mensen, så vet du hva du må gjøre!! Det har også vært i flere forskninger at jogging reduserer smertene man får ved en menstrasjon.

3. God helse
Du holder deg i form og trivst bedre i din egen kropp.

4. Unngår benskjørhet
Det er viktig å bygge opp knoklene sine før man er 20 år, siden de slutter å vekse i den tid. Og ikke glem å drikke melk!!! Jeg må alltid ha mitt glass om morgenen for å bli fornøyd. Liker du ikke melk? Så hjelper det å prøve å drikke iskald melk!

5. Mer energitilskudd
Er du søvnig etter skolen, eller på kveldene? Nei det betyr ikke alltid det at du stod opp så tidlig på morrakvisten som gjorde deg så trøtt. Energitilskuddet som du får over trening kan også være en mangel, har du tenkt på det?

6. Økt følelse av velvære
Denne har du nok aldri hørt før....men: hva er en bedre følelse etter en mestrendes joggetur?

Bilder fra i fjor_2012

Liker

Kommentarer