// Hair - before and after

I dag dunket det en pakke fra Rapunzel Of Sweden i postkassen min som jeg hadde ventet på. Herlig at det kom nå før juleballet, for da kan jeg pynte meg litt ekstra med langt rapunzel hår.

Produktet jeg bruker kan dere finne HER, jeg har i fargen #613 og det er 60 cm langt. Fargen har litt gulskjær i seg og det passer perfekt for meg som ikke er platinablond. Så dere som vil ha hvitt hår(platina) så kan jeg dessverre ikke annbefale dere rapunzel sine. Men om man ser bort fra det så er clips klemmene sterke og holder seg lenge, de faller liksom ikke av. Håret holder seg igrunn veldig lenge om du behandler det riktig, og ikke minst har en naturbørste på håret! Ellers så gikk det 8 dager før det kom i postkassen min, men det står 2-4 arbeidsdager? men er jo også midt i julestriden så det kan være lurt å bestille tidlig om dere vil ha langt hår til juleball, julaften eller nyttårsaften? Jeg selv føler meg finere om jeg har langt hår :)

Jeg er vandt med håret til rapunzel fra før, så jeg er fornøyd!

Et tips: Om du har litt fall i håret ditt, sånn som jeg har. Så kan det være lurt å vaske det og eventuelt flette det så det ikke blir helt stritt. Ja, med mindre om du vil ha det helt stritt da.

Om du har extensions, har du prøvd fra rapunzelofsweden sine? Hva syns du?

Liker

Kommentarer