Intervall i motbakkeløp

I dag tok jeg intervall trening, noe jeg ikke har siden starten av Mars måned. I motbakke!! Huff, trodde jeg skulle spy på siste runde, men det er vell slik det skal være og

Elsker at veiene har startet å bli tørrere og solen har småtittet frem, det gjør humøret på topp uansett hva de måtte være!!! Starter det å skulle snø igjen nå så skal du ikke se langt i fra meg sitte på Finn.no klikke frem en sydentur, åh!! Dette orker jeg ikke, for nå vil jeg ha vår og sommer!

Programmet gikk følgene:
5x10sek spurt rett opp alt jeg hadde, og så gå/småjogg ned igjen i normalt tempo.

Denne intervallen kan dere kjøre på flat bakke også, regner med dere fotballjenter der ute kanskje har gjort denne intervallen på fotballtrening noen ganger. Jeg husker det var min favoritt når jeg gikk på fotball, med forskjellige øvelser som å ligge på rygg, mage ect. og så blåste treneren i fløyta så sprang vi! Den er ihvertfall effektiv!!

Etterpå var det hjem å tøye litt etterfulgt av litt styrkeøvelser. Dere har spurt meg om hvilke styrkeøvelser jeg bruker så jeg tenkte å lage ett innlegg eller mulig en videoblogg om det, hørtes det greit ut?

Det er viktig å tøye og strekke musklene både før og etter trening....

Liker