Jeg kjenner jeg blir redd

Jeg kjenner jeg blir redd av å bo i Norge. Kanskje er jeg egoistisk, paranoid eller gal når jeg sier dette. Men Norge skal liksom være et av de tryggeste landene å leve i, men er det egentlig det? Det har seg sånn at landet er jo i en naiv utvikling, og land blir flerkulturelle og det skaper jo en del uenigheter.

Norge er et rikt land, et rikt land som ønsker å hjelpe andre som trenger vår hjelp. Det kunne jeg ikke vært mer stolt av! Men vi trenger også å lære, og rette i feil. Da tenker jeg på sikkerhet og rettferdighet. Spør da norgesbefolkningen om en som har begått en alvorlig kriminell handling fortjener den straffen man får i Norge? Mener DU at en ikke etnisk mann uten statsborgerskap i landet har retten på psykisk behandling og plutselig oppholdstillatelse i landet, etter å ha begått en kriminell handling mot uskyldige mennesker som blant annet betaler skatt for at denne gjerningspersonen skal få både mat og drikke?

Det finst så utrolig mange gode utlendinger der ute med gode hjerter, som skammer seg over å være en utlending. Sånn vil vi jo ikke ha det. Og ihvertfall ikke mer av rasisme enn det er fra før! Men det jeg sier er at det er på tide at naive Norge som sender mennesker uten norsk statsborgerskap ubevoktet til hjemlandet burde ta et tiltak å VÅKNE OPP og ikke minst lære.

Jeg mener.....skal det nå være tryggere å gå i bemanningsfulle New York med overvåkskamera til hvert hjørte og forbrytere med sin ordentlige straff, enn i Oslo som i forhold er dobbelt så lite? For å ikke snakke om hendingen i lille Årdal for to dager siden?

Selvsagt begår også norske statsborgere kriminalitet, men etter flere kriminelle saker med ikke-etniske mennesker så retter jeg dette innlegget mot de enkelte og mindre takknemmlige for all den hjelpen de får fra Norge.

Innsikten bak dette innlegget kommer fra den tragiske hendelsen som skjedde i nabofylket mitt. Busskapringen der vi mistet 3 uskyldige mennesker på en forferdelig måte. Og at ikke bare jeg, men flere ungdommer gruer seg til å ta kollektiv transport der ingen vet hva som kan stå dem i vente. Burde det være slik? Om Norge bare kunne satte av litt tid og krefter og gjøre psykisk sjekk på alle mottak landet rundt, og tilby de behanding før slike tragiske hendinger oppstår, enn etter. Og selv om denne handlingen har hendt, så er det ingen grunn til å legge hat på asylmottakerene som er igjen i Årdal. -> link til VG her.

.
.
.

På slutten av innlegget legger jeg ved noen linker og en tekst hentet fra Benedicte Haugaard som jeg er enig i:
"Ja til lukkede asylmottak. Ja til first-strike-regel, slik at de som begår lovbrudd i Norge blir kastet ut. Ja til en strengere innvandringspolittikk, en mer oppegående regjering, og mer oppfølging for menneskene som allerede har kommet hit. Ja til å ta bedre vare på de innvandrerne som faktisk løfter en hånd for landet vårt. Nei til underkastelse, åpne landegrenser og diagnosen ?psykisk utilregning? for de uten norsk statsborgerskap. Takk for meg." Klikk for Benedictes blogg HER

"Flaut av å være utlending" - HEROg du! Ikke glem å gi et smil til noen i hverdagen som kanskje trenger det. Ta vare på hverandre ♥

Liker

Kommentarer