kito snakker ut om

Nå er vi i Kalvåg eller Knutholmen heter det akuratt her vi ligger nå. Uinterisant. Det jeg skulle få frem idag er att jeg er irritert, igjen. For att vi må ligge her en dag til, jeg har så hjemlengsel attc c jeg vil gå bort til ett tre og henge meg oppned, litt over grensa? Nei! Okey, litt over grensa da, ok. Så for å få meg til å si OK det er litt OK att vi ligger her en natt til, så kjøpte vi masse masse godteri, namnam! Eller jeg er jo sur, ''dette er ikke bra nok!''. Nok tulling fra min side, eller det jeg sier er jo litt sant og litt tull. Her er ett bilde av noe av godteriet:
Finn den sunneste tingen og så blir det creds til deg!

Vi, eller denne familia har hatt veldig mye snakk om svineinfluensa i det siste. Og jeg har fått vite den er svakere enn vanelig influensa, så nå vet dere som ikke viste det det, eh, ja. Jeg satt her med Kito tidligere, og så kom han med griseleka si og begyndte å snakke ut om svineinfluensa. Vil dere ha bevis? Jo her har dere ett flott bevis!
Her ser vi han snakke godt ut om svineinfluensa, og hvor farlig den kan være.

Ellers har vi drevet å fisket på bryggene, Charlotte fikk en fisk hun fanga med ett glass. Jeg ville kalle den Fred, men hun sa det var ett dårlig navn, buhu. Og dermed ble det ett litt mer avansert navn. Som jeg ikke huska. Men nå må jeg ta meg en luftetur med den somsakt smarte hunden min, hihihihi. Bloggest! Her er forresten sol, hva vær er det hos deg?

Liker

Kommentarer