Konkurranse og julegavetips fra Beautytrend.no

//reklame

Nå er det faktisk på tide å starte på julegavene hvert øyeblikk og på beautytrend.no har de allerede kjørt i gang november kampanje, som betyr redusert rabatt på varer + gavekort. Her kommer mine beste tips til gaver, dersom du ønsker å handle noe derfra.


Beautytrend


Beautytrend.no utfører alt fra voksing, hudpleie, fotpleie, kroppsbehandlinger, negl, permanent makeup, permanent hårfjerning med IPL (se vår meny) og også botox og restylane.
Deres filosofi er at det er kunden som bestemmer hvilke behandlinger vi skal ha på menyen. De følger hele tiden med på nye behandlinger, trender og utvikling av eksisterende behandlinger for hele tiden å tilby så gode og effektive behandlinger som mulig.

Ovenfor kan du se alle de fantastiske mulighetene man kan gi en god venninne, tante, bestemor eller søster som julegave i år. Husk, det er heller ikke noe problem å gi din far, bror eller kjære en god massasje til jul.

1.Vippe extension
Et naturlig resultat for de som ønsker lengre og fyldigere vipper. I motsetning til andre falske vipper limes ikke disse på huden, men direkte på vippene. Øynene dine vil se fantastisk ut.

2.Ansiktbehahandling
Føl deg som en dronning eller konge mens en annen gjør jobben. Om man gir bort en behandling, kan personen unne deg noe godt. Komme bort fra litt stress og få en dypere rengjøring av huden.

3.Negledesign
Hvem er ikke opptatt av vakre negler døgnet rundt eller manikyr med et deilig håndbad?

4.Kroppsbehandlinger
Her kan du også skjemme bort dine nære og kjære med kroppsmassasje.


Nå har du muligheten til å vinne et gavekort på verdi 250,- Alt du trenger å gjøre er følgende:
1. Lik deres facebookside her
2. Send epost til: kontakt@sokblogg.no og fortell med 3 ord hvorfor akkurat du bør vinne! Vinneren blir kontaktet på epost 1.desember 2013

Masse lykke til!

Liker

Kommentarer