Land og steder jeg vil besøke

Paris:
Få se kunne eiffeltårnet, se bygningene, ta bilder, butikkene, historie, menneskene og ikke minst høre språket deres. Flytende fransk er jo bare så fint å høre på. Her er definitivt en plass jeg har lyst å oppleve!!

USA & NORD-AMERIKA:
Et sted jeg alltid har hatt lyst å reise til, egentlig ikke bare USA men hele Nord-Amerika høres også ganske spennedes ut. Besøke Miami, LA, Mexico, Florida og alle stedene der. Kulturen er nok helt forskjellig fra det som er her i Norge, gatene, folkene, butikkene. Ja alle butikkene som ikke finnes i Norge men i USA. Og så er shopping veldig billig der også!! ♥ Dette er et sted jeg har nødt å besøke!

Australia:
Operahust i Sydney er vell en den mest attraktive turiststedet i selve Australia(?) og dit vil jeg også. I Australia er der også mye fint koralrev som hadde vært utrolig gøy å dukket å få sett.

London:
Ja da tenker jeg bygninger, egg & bacon, te, røde busser, britisk aksent og selvfølgelig shopping.

Her er fire steder jeg har veldig lyst til å få oppleve. Vi reiser vanligvis til varmere strøk som syden eller på båtturer i Norge når familien vår er på ferie. Men har så inderlig lyst å besøke disse stedene oppom, hadde jeg bare vunnet i lotto..

Har du vært på noen av disse plassene?

Alle bilder er lånt fra weheart it.

Liker

Kommentarer