London trip

Diskusjoner om vi skulle sør eller nord for å finne Oxford gata... Og her hadde Mamma feil i dette tilfellet :)))))

Her skal stå *prince!

Mitt i photosessioen min vettu, så kommer den gjengen og den dama med den pelsen, så søs tok like gjerne et bilde. I look like the leader of this gang!

Første gang i England er overstått, og jeg er fornøyd med reisen! Vi dro dit mandag kveld og fløy hjem fredag kveld. Først møtte vi Jane og Roger, britisk ektepar som vi kjøpte villaen med i Spania. De var verdens hyggeligeste mennesker, som viste oss rundt hvor de bodde, hvor de hadde feriehus, og nærmeste byen deres. Vi fikk også møte sønnene deres, og workshopen hans, og eiendommen hans med stort fint hus og egen stall for hester.

Torsdagen kjørte de oss helt til London, noe som gikk raskt siden motorveiene deres er veldig fine. Der slapp de oss av på Westfield Stratford kjøpesenteret så vi fikk kikket på det gigantiske ganske så nye senteret, før vi tok undergrounden til Paddington, hvor vi hadde booka hotell. Undergrounden var en genial ting, som bragte oss raskt fram til en billig penge!!

Oxford Street var nydelig gate med masse lys og fine butikker, men dyrt var det! Vi gikk til fots veldig mye på fredagen, fikk med oss gata som Norge eier, Big Ben, tok oss en tur med London Eye og var turister på høgt nivå. Skulle gjerne hatt flere dager i London, men det får bli en annen gang :) Familien Eikrem har kost seg på tur ihvertfall!!

Klem

Liker

Kommentarer