Makeup- routine

Tenkte jo egentlig å faktisk lage videoblogg ut av det her, men jeg har litt problemer med å filme meg selv eller en del forsøk.... Skulle hatt en bendevende skjerm på kameraet sann som 600D, men har tenkt å skaffe meg det kameraet forhåpentligvis i nærmeste fremtid. Vendeskjerm er jo genialt!!

ELLERS tenkte jeg å kjøre et lite innlegg istedenfor der jeg skriver litt om hva jeg bruker istedenfor:

Verdens beste foundation fra Estée Lauder Double Wear, fikk den anbefalt og kjøpt av Synne faktisk, og jeg er helt frelst. Fargen Pepple er alt for mørk for meg, så jeg må skaffe meg den i en lysere farve. Børsten er fra ebay.

Dette bruker jeg bare av og til om huden min måtte finne på å skinne litt: Et finish powder fra Chanel, og brush fra sheinside.com

Solpudder fra theBalm (coverbrands), facebrush fra IsaDora og rougebrush fra MaryKay.

Pleier vanligvis alltid å bruke en øyeskygge som en slags concealer både på øyelokket og under. Disse på bildene er mine favoritter :-)

Øyenbrynspenn fra H&M, dipliner fra IsaDora, beste Duolim kjøpt på ebay, og en Maybelline mascara. Jeg bruker falske øyevipper hver dag siden jeg er avhengig av de, så da må en god lim til. Da anbefaler jeg på sterkt og vondt DUO- limen

I dag vil jeg gratulere min søster som fyller hele 20 år i dag ♥ Charlotte!

Liker

Kommentarer