Mini-pavlova, hva er det?

Ja, hva er egentlig mini-pavlova?! Det lurte jeg også på etter å ha sett det på TV, og deretter fant ut jeg skulle bake det selv! Kort forklart er det altså en bunn som er sprø utenpå og myk inni, med en deilig sitronkrem, og noe syrlig som eple til topping!

Flere av dere har kanskje smakt pavlova kake? Det er ihvertfall mer vanlig å bake enn mini-pavlovas. Om du er nysgjerrig, så søk det opp da vel!

Søndagen i dag ble rett og slett til en bakedag, som planlagt. Etter to ukes inspirasjon med "Bakekrigen" på tvnorge, så ble jeg så interessert i å prøve å lage noe fristende selv. Så jeg bakte sukkerfrie mini-pavlova! Oppskriften tok jeg fra en såkalt "lavere kalori-bok" hvor jeg brukte litt ingredienser ikke alle har tilgjengelig på kjøkkenet med andre ord. Smaken ble da utrolig søt, ironisk nok. Så jeg pynta de med banan, smoothie og noe syrlig som friske norske eple på toppen. Det gjorde smaken altså

Jeg trodde da jeg skulle bruke kort tid på dette, men visst nok brukte jeg halve dagen. Tiden går da raskere enn jeg har tida til!!!! Så om noen få strakser skal jeg på familiemiddag og bringer da med meg mine mini-pavlovaene som en dessert til overraskelse.

Liker

Kommentarer