Om meg

Mitt navn er Adrienne og jeg kom til verden den 8.juni i 1996. Jeg bestemte meg for å blogge vinteren 2009 i februar fordi mange av vennene mine hadde blogg. Senere ble jeg utrolig inspirert av den søte jenta Annais som i dag ikke blogger lengre. Av henne fikk jeg spesielt mye interesser for å utforske dette med videoblogger og redigering, å dette ble det mange totalt rare videoblogger av bare for å teste ut. Dere kan sjekke videoene HER.

Slutten på 7.klasse fikk jeg interesse for fotball noe jeg hatet tidligere. Jeg startet på fotball, senere startet jeg på ungdomsskolen hvor de fleste andre vennene mine gikk på fotball.

Dansing er også en del av livet mitt jeg har drevet med i mange år, vet ikke når jeg startet. Men i ung alder likte jeg å finne på danser/koreografier som jeg og venniner fremførte på scena eller i klassen. Inspirasjonen min finner jeg ingen andre plasser enn på selveste youtube.

Jeg er en båtjente, vi har hatt mange forskjellige båter og reist rundt mange byer med. Har hatt mange opplevelser på båtturer rundt om kring. Nå har vi en båt som heter Adrienne som er oppkalt etter meg.

Liker

Kommentarer