Onsdags-trening

Pleier to forskjellige øvelser både på "hestespark" og "situps". Deler de opp i 10x2 og 15x2 om du skjønner... = 20 på hver hestespark og 30 på hver situps.

Da har jeg og hunden vært på en lang og veldig rolig joggetur. Flinke bisken min som ville holde følge hele veien med bare noen få stopper, så er jeg ganske stolt over han! Hadde egentlig null motivasjon til å komme meg ut døren i dag, ville mye helder bli liggendes på sofaen å se TV. Men hva får jeg ut av det da?! Jo ingenting tenkte jeg og spratt ut døren ganske raskt.

Ovenfor kan du jo se hva og hvilke styrkeøvelser jeg kjørte i dag. Hadde jo tenkt å lage dere en videoblogg om dette her, men jeg må få noen til å filme og faktisk stå bak kameraet... Jeg syns faktisk det er kleinere å snakke til seg selv i et kamera enn at noen står bakom. Så, ja. Den videoen får bare vente litt til!!


Bruker appen RunKeeper. Den teller både kalorier, hvor langt, hvor lenge, hvor lenge på hver enkelt km, og viser distanse på kart og mye mer. En helt gratis applikasjon hvor du ikke trenger noen chip under skoen for å bruke som man må på Nike sin app.

På toppen av havregrøten har jeg mye deilig cottage cheese, blåbær yoghurt og strødd müsli over. Yummy!!

Liker

Kommentarer