Oog vi er i gang!

Romjula er godt i gang og vi snackser ennå på julegodteriet, eller jeg gjør i hvert fall, men prøver likevel å kickstarte litt treningen. Over nyttår skal jeg følge et helt nytt program som jeg håper jeg klarer å holde meg til, å ikke minst få resultater av. 2015 skal blir et mye bedre treningsår enn det 2014 var, så da får vi håpe at jeg holder meg frisk hele vegen da :-D

Et spørsmål fra forrige innlegg:

Hva studerer du og hva skal du bli? Siden du var på praksisveke i Spania?
- Vel det har seg sånn at jeg har valgt linjen Salg & Service og går nå 2.året på videregående, oog har også fullført 1 år på media. Men jeg studerer denne linjen fordi jeg er interessert i å jobbe med mennesker, og hvordan en handel egentlig foregår fra den produserest til den sendes ut osvosv. På denne linjen fikk jeg en god kombinasjon av media og salg, noe som jeg kan tenke meg å jobbe med i fremtiden.

Vi var i Spania mest for kulturelle forhold egentlig, siden vi har hus der så ville vi oppleve å jobbe i utlandet på den jobben vi fikk, å det sa lærerene var greit. Satser på å få 2 nye uker praksisplass i Spania til våren, kanskje på en restaurant/bar om mulig!

Liker