Oppsum av sommeren 14

Spania- Min eneste ferieuke i sommer tilbragte jeg i villaen vår ned i Spania, sammen med Ingrid, Andreas og Joakim. Og Maren og kjærsten som bodde i egen leilighet. Her fant vi på mye sprell, spiste mye god mat og ble kjent med nye mennesker!

Fjellturer- Mange finværsdager har blitt brukt til å benytte våre fantastiske fjell i området. På bildet her så klatrer jeg, Synne og Guro opp Liadalsnipa som er 924 meter over havet.

Surfing- Endelig fikk jeg teste ut surfing for første gang!! Vi leide ingen instruktør denne gangen, bare leka oss i bølgene og prøvde å røyse oss opp på brettet, noe som var veldig tungt... Alt handler om timing og teknikk. Hit skal jeg flere ganger altså !!

Jugendfest 14- I dag kom jeg hjem fra Ålesund etter en helt utrolig artig helg med en gjeng på 12 stk. Vi møtte mange kjentfolk, dansa bena av oss og spiste en god del mat, hehe.

Siste båttur med Adrienne- Båten vår som er oppkalt etter meg er nå solgt, så denne dagen var min siste farvelltur med skuta. Vi lå ute i vannet ca hele dagen, dukka etter krabber og skjell, tok plenti med bilder og ikke minst stekte oss grillmat på slutten før vi vendte oss hjemover. FOR EN DAG!

Aktiv trening- Jeg har fått meg kort på senter, da jeg nesten ikke har benytta meg det siden jeg heller trivst ute i naturen med jogging eller gå turer. Og heller gjøre styrkeøvelser hjemme med kroppsvekt. Men her skal det skje en endring... Jeg skal prioritere mer styrke på senter fra denne høsten :-D oog jeg gleder meg!

Jobbsommer- Meste av dagene, ukene og helgene har gått mye i jobbing denne sommeren. Syns det egentlig har vært veldig greit, å ha god døgnrytme, arbeidsrutiner og ikke minst tjene gode penger. Selvom det har blitt en del nye klær ut av de da, hehe. Vi har også blitt flinkere å oppdatere instagrammen vår, så følg oss gjerne på @veromoda_orsta og @jackandjones_orsta.

Været vi har hatt denne sommeren er ikke annet enn å skryte av, jeg er dødsfornøyd og satser på vi får en likebra sommer neste år også! Har du hatt en bra sommer?

Liker

Kommentarer