Paradise

Alle på båten kastet brød rundt meg så alle fiskene kom og angrep meg, eller omvendt :-( De var snille og fine men jeg var redd da.

_PRIVATE BILDER. Hadde ganske dårlig kamera da vi var der i 2009, så har redigert dem en del.

THAILAND
Er en av de mest fantastiske stedene jeg har besøkt i mitt liv. For meg så finnes det faktisk ikke noe i nærheten av paradis etter du har vært i thailand, altså ingen andre plasser kan faktisk måle seg med dette feriestedet og det er litt synd. Og det merka jeg godt i fjor når jeg bare var i Gran Canaria.

Vi var der i 2 uker, og det var faktisk IKKE nok, det var alt for lite. Der var så mye å oppleve som å reise på utflukter, det var noe vi gjorde ofte. Da dykket vi i det klare vatnet og så på koral rev, vi gikk opp til et høyt tempel, red på elefanter, padlet, fikk billig og bra masasje, besøkte mange vakre øyer, fikk møte veldig mange aper og myemye mer, og det beste er at der er sykt billig, kanskje ikke akkurat reisen men å vær der.

En ting er sikkert og det er at jeg skal tilbake uansett hva. Så er det et sted du har lyst å reise til så burde det være Thailand, hehe.
♥ l - o - v - e ♥

_Lånte bilder

Har du vært eller hatt lyst å reise til Thailand?

Liker

Kommentarer