Stopp sirkus lidelser i Norge

Denne videoen fikk jeg anbefalt av en klassevenninde. Å se hvordan dyrene faktisk behandles på slike sirkus reiser rundt om i landene. Animal Defenders International har satte sjulte kameraer under forholdene de bor på og hvordan de blir "trent". Videoen har ikke altfor sterke scener, så til og med jeg klarte å se den - uten å grine.

Jeg vil så gjerne formidle og dele denne videoen videre til dere, så dere faktisk kan vite hvordan de faktisk har det. Del det også gjerne videre!!! Men jeg sier ikke at alle lever i disse forholdene, men trolig nok de fleste. Jeg har til og med vitne på at dette skjer hvor jeg bor også. For noen år siden, da jeg drev med hest og holdt på mye ned i ridehallene - like ved hvor sirkuset bruker å være.

Her hvor jeg bor så hadde det vært 5 damer rundt å hengt disse lappene over plakatene. De stod også utenfor sirkuset før det startet i demonstrasjon mot dyreplageri. Åh, jeg har bare så lyst at sirkus skal bli helt ulovlig i Norge, og egentlig alle land. Jeg takler det bare ikke.

Liker

Kommentarer