Svar på spmrunde


Samarbeider du med bloggen din?
- Litt mer konkret, hva mente du med det? I hvert fall så samarbeider jeg med bloggen min for å få den til å gå på best mulig måte ja :)Kan du vise videoer av hvordan du redigerer bildene dine? Har du noen gode plasser, f.eks youtube kanaler, som viser photoshop tips?
- Det var en god idée, men først trenger jeg et program som kan filme skjermen min for mac. Noen som vet? Ellers så er det jo bare å google enkle ting som, "enkle PS-tips, hvordan få ramme rundt bildet, hvordan lage kollasj" osv.

Kunne du ha skrevet litt om treningen din? :)
- Det har jeg allerede gjort under kategorien "Trening". Men den treningsplanen tar jeg ikke i bruk lengre, siden jeg ikke ønsker å jogge alene ute lengre. Satser på å dra meg på senteret nå utover høsten :)

Hvilken linje og klasse går du i?
- Jeg går i klasse 1SA1, altså førsteklasse på nytt. På linjen Salg & Service / Service & Samferdsel på Volda Vidergående Skole.

Hvor bor du?
- I nabokommunen til Volda, så bor jeg altså i Ørsta.

Hva vil du gjøre etter vgs?
- Det har jeg ennå ikke planlagt. Men siden jeg er ferdig om 2 år, så har jeg 2 år til i praksis for å få utdanning. Den lærlingtiden har jeg ikke planlagt helt ennå... Kanskje reiseguide i USA kunne vært spennende? Det får tiden vise :-)

Får du mye sponset?
- Ja jeg får sponsorgaver! Men noen ganger må jeg også bare takke nei til produkter som jeg ikke føler inngår bloggen min, eller produkter jeg ikke ønsker å teste.

Kan du vise på video/bilder av korleis du klare å lage en so bustete fin tur på håret, slik som du he på IG-bildet ditt som du la ut?
- Kanskje jeg kan lage en videoblogg siden jeg nylig har mottat en ny minnebrikke i posten med stor lagringsplass til filming!


Korleis fe du motivasjon til å trene å unngå usunn mat?
- Motivasjon er noe som kommer og går. Men disiplin er noe annet derimot, da handler det om å faktisk bare gjøre det. Hentet fra det kjente Nike-uttrykket "Just Do It".

Hvor mye veier du? :) Du har en fantastisk kropp!
- Rundt 60 kg ihvertfall, er usikker på om vekten vår faktisk er riktig :) Takk for det :D

Hvilken buksestørrelse?
- S/M ellers er det w:27, l:32 eller 34. Alt kommer an på hvilken bukse det er selvfølgelig :)

Hvilke blogger leser du?
- Varierer veldig. Men mye av de flinke topplistebloggerene :) Men har dere noen blogganbefalinger, så er det bare å skrike ut!

Jeg har akkurat startet å trene på et studio og trener der omtrent fire ganger i uka. Jeg løper mest på tredemølle men tar styrke også! Hvor mang tid tror du det tar før jeg ser resultater? Jeg har ikke lyst til å bli muskuløs, men miste litt vekt:) og trener forresten ca en og en halv time!
- Det er vanskelig for meg å si, alt ettersom hvor mye "motstand" du får av treningen du gjør på den 1 og halvannen timen du bruker på senteret. Og spesielt hvor kostholdet ditt er seende ut!

Hvilken farge bruker du på håret ditt? Og hva gjør du for å beholde håret like lyst selv på vinteren?
- Tidligere når jeg farget det hjemme så brukte jeg Garnier Ljusblond #10. Nå må jeg sikkert på frisøren for å stripe etterveksten i å med jeg har mørke striper i det :)

Skal du gå reiseliv på Volsdalsberga i Ålesund til neste år?
- Have no idea, yet... Er et stort ønske, men jeg må tenke litt mer på det:-)

Tjener du noe på bloggen?
- Ja :)

Du er veldig heldig som fekk jobb på vero moda! jeg søker sjølv jobb og lurer på om der er plass enno? og hva er alders grensa for å jobbe der? :-)
- Tror ikke det er noen spesiell aldersgrense, men ja jeg var veldig heldig som fikk denne jobben og er svært takknemlig! Jeg tror nok ikke der er flere ledige stilliger nå nei, siden vi allerede er to nye!

Har du noen reisemål?
- Jaaaa!! Mange!! USA, Frankrike, Japan, Kina, Singapore, Australia, New Zealand, England, Irland, Sør-Afrika, Egypt, Marokko, Madagaskar, Kenya, India, Maldivene, Island, Italia, Argentina og flere steder ved karibien. Med andre ord, det er fleeere steder jeg ønsker å besøke. Men de i kursiv er allermest ønsket som reisemål.

Er hun vennen din Frida bortskjemt? Så bilder på instagram og bloggen at dere hadde vært hos henne og hun virket bortskjemt og huset var sykt fint, Er dere gode venner?
- Både ja og nei. Hun har veldig snille foreldre med penger samtidig som hun jobber veldig mye selv. Hun er bare bortskjemt på en god måte, men hun jobber også utrolig mye. SÅ en god balanse da, vet ikke jeg, haha. Ja vi er ganske gode venninner

Hvordan gjør du det når du jobber to jobber? Har du f.eks bare kveldsvakter på rema og andre tider på vero moda, eller har du faste tider hver uke? Er det noe spesielt du sparer til siden du jobber så mye?:)
- Nå har jeg bare kveldsvakter på rema annenhver uke, og etterskole-vakter på vero moda / jack & jones. Men det er ulike dager, så det går som regel fint :) Eller en dag i forrige uke jobbet jeg på begge jobbene.

(Bilde fra gamle Vero Moda jobben, nesten 2 år tilbake)


Hvor høy er du? og hvor mye veier du?
- Mener på at jeg er 1.70 cm høy og veier rundt 60 kg.

Hva spiser du sånn ca i løpet av dagen?
- Frokost-> mellommåltid-> lunsj-> mellommåltid-> middag-> mellommåltid-> kvelds eller bare en sen middag. Liker å aldri være sulten, hehe :D Frokost er mitt favorittmåltid!

Er du på G med noen? :D pene jenter som deg burde jo hatt en kjærste ;)
- Niks nada null, ingen. Har retttt og slett ikke funnet gnisten hos noen!

Så da var vi ferdige med denne spm-runden!! Bildene har egentlig ingen samenheng med spørsmålene, men jeg følte det ble litt kjedelig uten bilder, så jeg kopierte bare inn noen. Takk for alt av spørsmål som har blitt sendt inn ♥

Liker

Kommentarer