Svar på spørsmål


EBAY:

Hvordan finner du bra ting på ebay, søker du bare og ser gjennom masse shit før du finner fine ting eller har du noen bra søkeord eller sider hvor du finner ut hva som er bra deals?
- Greia er vel det at jeg finner noe på en blogg/inspirasjonside som weheartit f.eks som jeg liker veldig godt, og derfra ender jeg opp med å søke alt mulig opp på ebay. Ellers kan jeg også bli sittendes en god stund på ebay å rett og slett finne kule ting.

Hva søkte du på når du skulle kjøpe "boy london" genseren? Altså hva søkte du på ebay?
- Er bare å søke Boy London Eagle eller noe, så dukker den opp med engang :)

Hvilke størrelser har du i BOY-genseren og genseren med kors på? Tror du kjøpte begge på Ebay!
- Den har jeg i størrelse medium og korsgenseren er i ONESIZE. Riktig, begge er fra ebay!

Kan du legge ut bilde av alt du har kjøpt på ebay og i hva størrelse du har det i?
- Jeg kan sikkert få til et innlegg om akkurat det! Ser at det er flere som ønsker dette!

Føler du får nye ting i posten hele tiden? Er ikke det dyrt? Betaler du selv? Kommer det frakt på tingene du kjøper?
- Har virkelig kost meg med ebay i det siste og en uke endte jeg opp med å få pakker hver eneste dag. I vinterferien tror jeg det var, haha!! Men ebay er jo billig og jeg kan liksom kjøpe småting til 20 kroner med frakt eller uten frakt. Det er mange selgere som selger ting helt fraktfritt. Jeg betaler alt sammen selv ja, jeg har jo somsagt en del jobber jeg tjener penger på.

Andre spørsmål:

Hva skal du gjøre etter vgs?
-Har ingen peiling, men har utrolig lyst å flytte til Spania siden jeg ikke har sjansen til det nå.


Har du søsken? (kan du vise bilde?)
-Ja, min fine storesøster Charlotte ♥

Har du hatt kjæreste?
- Nei.

Hvorfor lager du ikke flere videoblogger?
- Jeg lager så og si aldri videoblogger alene og så føler jeg bare ikke for å lage videoblogg. Men er man blogger så burde man gi leserene sine videoblogger!! Skal prøve å skjerpe meg, hjelp.

Hvor jobber du på arbeidsuke?
- På Vero Moda med en sjef som jeg kjenner veldig godt :)

Hvordan ser håret ditt ut helt naturlig, uten at du har krøllet, fønet det så det blir rett eller rettet det, og er fargen naturlig eller farger eller striper du? i så fall med hvilken farge?
- Jeg pleier å farge etterveksten min med farge nr.10 fra Garnier (ljus blond). Men jeg pleier sjeldent å faktisk krølle eller stritte håret mitt. Har jeg bølger i det så har jeg sovet med flette over natten. Men bildet under her så har jeg gjort null niks med det :)

Hvilken rase er hunden deres?
- Coton De Tulear, allergivennlig :)

Hvordan ble du kjent med Frida?
- Morsomt at du spør, for jeg husker ikke hvem av oss som tok kontakt først, men det gjaldt ihvertfall at skolene våre skulle på skidag akkurat SAMME dag. Derfra avtalte vi å møtes for første gang å dra på langrenn sammen. Hun fortalte meg at hun likte å gå på ski, men kunne dra på langrenn med meg den dagen, hun sa morsomt nok at hun var kjempedårlig i det også. Men der stilte hun opp i ført skikkelige Fisher ski eller hva det heter? Og bare skøyta langt fremfor meg..........

Hahahahha, skjønner ikke hvorfor jeg i det hele tatt legger det ut igjen!!!!! Bilde tatt i 2011.

Kan du lage ett venneinnlegg der du legger ut bilder og beskriver vennene dine?
- Tjajaa, kanskje det var en god idée å blogge om!! Er ikke alle som er så keen på å være ute på bloggen da, andre er helt motsatt.


Hvilke blogger leser du/anbefaler?
What I Have, Explode, Annijor, Angelica Blick, The Caroline, Julie Dahl, Erica Kvam, Kristine Ullebø, Kristina Bergsvik, Ingrid Solberg og veldig mange flere egentlig. Men jeg leser aldri blogger hver dag, er mest når jeg har god tid eller rett før jeg skal dra noen plass og venter i mellomtiden eller noe, vanskelig forklart, men yeh. Anbefaler alle ovenfor <3><>

Er explode forbilde ditt siden du kler deg så likt hun? :)
- Jeg liker Martine, og det har jeg gjort fra starten av før hun lå på topplisten. Stilen og utseende hennes har forandret seg siden den gang, men jeg syns hun er råkul og virker som ei trivelig jente.

Kan du filme en dag på skolen ?
- Har faktisk mange filmer som jeg har tatt mange forskjellige skoledager. Kanskje jeg mekker opp en videoblogg til slutt, hvem vet? ;)

Hvor er det du bor? føler du er i utlannet hele tiden.. bor du i norge eller spania? :)
- Jeg bor i Norge, men skulle gjerne likt å bodd i Spania...... Kanskje etter jeg er ferdig på skolen at jeg blir til å flytte, men det er litt vanskelig angående å skaffe seg jobb der nede.

Når du trener. Hvordan trener du og hvor lenge?
- Er glad i kondistrening som kanskje ikke som de fleste andre. Elsker å kunne løpe ute i naturen, det er absolutt ingenting som er bedre enn det. En plass vekk i fra trafikken ihvertfall :) 30-60 minutt.


Hvordan får du treningsmotivasjon?
- Det er vel mer en rutine for meg da, og mer energi til overs. Etter en veldig lat periode så merker jeg på hele kroppen at den mangler energi! Har startet smålig jogge hver uke nå, så det starter å komme seg igjen :)

Haha, noen som husker dette?;)

Kan du blogge mer om trening?
- Når jeg var flink å blogge om trening så fikk jeg bare klage om at jeg blogget for mye om det. Men den tiden var jeg på joggetur veeldig ofte og pynta meg liksom ikke for å ta noen outfitbilder for å blogge om noe annet. Men ærlig, greit jeg var kanskje dårlig å variere- men det er ikke aldeles enkelt til hver periode. Prøver så godt jeg bare kan :)

Liker

Kommentarer