Svar på spørsmålene

Er du sunn?
- Jeg holder meg i fysisk aktivitet, er bevist på hva jeg putter i munnen min og er opptatt av å holde kroppen min sunn. Så ja jeg vil kalle meg sunn, men herregud selvfølgelig spiser jeg en del søtsaker også- godtemoms deluxe ♥ Handler bare om mengde!

Du stråååler og ser rett og slett fantastisk ut for tiden :D Hvor høy er du og hvor mye veier du akkurat nå? En sunn og god motivasjon er du, akkurat sånn det skal være :)
- For en hyggelig kommentar, sånne komplimenter setter jeg virkelig pris på :-D Tusenhjertelig! Nå er jeg ikke 100% sikker på akkurat dette, men jeg ligger ihvertfall på rundt 1.70 m høy og veier rundt over 60 kg

For meg så har antall kg. absolutt ingenting å si for meg, man skal ikke henge seg altfor mye opp på vekta.

Hvor ofte trener du, og hvordan?
- 2-3 ganger i uken, men gjerne flere nå som sommeren er her. Fordi jeg bare eelsker å dra på fjellet for meg selv og nyte naturen sammen med litt sol er absolutt fantastisk. For tiden så trener jeg ved å gå på fjellet, danse, og styrkeøvelser basert på kroppsvekt.

Hvor ofte jogger du?
- Tidligere var jeg helt joggemenneske av meg, men nå er jeg bare blitt en fjellgeit, haha. Kjenner at det er tungere å dra på joggetur enn å dra på fjellet faktisk, sånn kondismessig. Men tilbake til spørsmålet... jeg er svært sjeldent ute for å jogger for tiden, holder meg mest hos de andre geitene på fjellet egentlig.

Bilde fra i fjor sommer.

Hva slags linje går du på?
- Akkurat ferdig med 1. år- Medie & Kommunikasjon på Volda Vidergående. Har gjort et ombytte til Salg & Service neste år. (2 år med skole, 2 år med praksis) så jeg vil likevell være russ med kullet mitt :-)

Er det kjedelig å gå på media? Hvordan er det osv?
- På media er det veldig selvstendig. Man får en oppgave og må disponere tiden sin selv på mest mulig måte. Andre bruker den på å jobbe effektivt, andre bruker tiden sin på å slappe av for det meste av tiden. Selv er jeg kanskje mest sistenevnte noe jeg absolutt ikke er stolt over. Men det er morro å kunne gå på en yrkesfagrettet skole som innebærer mye mer praksis enn alt det der teoretiske kjedlige umotiverendes styret. Men at jeg har fått opplevd et år på Media har vært utrolig lærerikt, morro og ikke minst veldig hyggelig å fått blitt kjent med mange ulike og dyktige personer med forskjellig personligheter.


Hvem skal du reise til Spania med snart? :)
- Med tutta mi Maren. Jeg blir værendes 1 helt mnd, mens hun blir i 2 uker sammen med meg. Men reiser jo også med mamma og pappa. Så de 2 siste ukene uten Maren vil sikkert bli litt kjedelige for meg, men det er da jeg får finne meg noen spanish friends!! Der bor jo heldigvis mange norske der nede :-D

Hvor i Spania skal du?
- Til huset i Ciudad Quesada, det ligger i nærheten av Torrevieja for dere som vet hvor det er :-)

Beste sommersanger?
- Jeg går aldri lei Vamos A La Playa og sånne gøyale spanske sanger. Men sommersanger må være de på topp på VG-lista eller noe, haha!

Hva vil du bli?
- Utrolig godt spørsmål. Veldig godt spørsmål. Jeg vet ihvertfall at som ung så vil jeg ut å reise, oppleve, studere og lære nye språk. På mitt omvalgsår til høsten så er det jo mulig for meg å studere reiseliv også.


Når har du bursdag?
- I morgen :-):-):-):-) Og jeg blir hele 17 år, hjelp.

Hvilke sporter har du gått på?
- Vet ikke helt om jeg kan kalle det en sport, men jeg har jo vært drillpike tilbake i år. Så har jeg jo rota meg borti fotballbanen. Problemet der var at jeg elsket å møte opp på treningene, men hatet å spille kamper. Og sånn skal det jo ikke være? Så ble ikke mer enn 2-3 år på meg.

Jente96, her var vi rundt 13-14 år om jeg ikke husker feil. Savner denne jentegjengen her som ikke tok fotballen så dønnseriøs, haha ♥

Hvor lang tid bruker du å ordne deg på om morgenen?
- Om morgenene er jeg så trøtt at jeg sjeldent får på meg øyesminke uten å tørke det bort med "trøttetårer". Så jeg klæsjer på med hudsminke, tar med meg øyesminka og gjør resten på skolen. Så jeg bruker sikkert 5-10 minutt eller noe? Jeg prioriterer ihvertfall alltid å få i meg frokost, viktigeste måltidet på dagen!

Savner du ungdomsskolen?
- JAAAA! Savner så sykt den gamle klassen min, og at hele gjengen var samla i bare et klasserom. Nå er vi splittet i forskjellige klasser og forskjellige skolelinjer. Men trivst absolutt å starte på vidergående også, alt er mye mer annerledes enn det engang var.

Bruker du selvbruning?
- Om vinteren tyr jeg til selvbruning ja, f.eks før jeg skal pynte meg ekstra til noe. Men nå som sommeren er det helt uakseptabelt, da skal jeg få ekte farge og pigmenter på kroppen!

Hva er din naturlige hårfarge?
- Mørkeblondt/kommunefarget eller noe, er neimen ikke sikker på min naturlige hårfarge.

Hvilke blogger leser du?
- Jeg leser ingen daglig, men er innom av og til. Så de bloggene jeg følger på bloglovin' som da er: livingdoll, kristinaandersen, maddepaddee, annais, explode, annijor, voe, andreabadendyck, kristinabe, sofiekvelland, l0ve, auroramohn, julienyland, juliemariedahl, krisssy, angelicablick, tuvaholm og en del flere. Leser også noen spanske bloggere, eller ser på bildene mer nøyaktig.

Er du så pen naturlig eller redigerer du bildene dine til 1000?
- Først og fremst vil jeg si tusentakk om du syns jeg er naturlig pen :) Ja, jeg redigerer alltid bildene før jeg legger de ut, og de tror jeg egentlig alle andre bloggere også gjør. Redigerer for det meste curves, contrast, og skarphet. Men på noen bilder finner jeg også på å retusjere f.eks veldig synlige urenheter. Her er et eksempel på redigering jeg bruker:

www.ipiccy.com redigering som jeg bruker sjeldent men av og til.

Photoshop CS6 redigering som jeg så og si alltid bruker. Her har jeg bare stilt curves, exposure og sharpen.

Har du instagram?
- Ja, og der heter jeg adrienneeikrem! Følg meg gjerne :-D

Er du fornøyd med deg selv?
- Jeg prøver selvsagt å være så fornøyd med meg selv som mulig. Men vi er jo i en viss alder som svekker både selvtillit eller selvbilde. Sosiale medier er tatt over mennskligheten og vi finner stadig flere ting å klage over seg selv med. Ja

Hvordan er det å bo i Møre & Romsdal?
- Her lever vi griskt med pengene i våre egne lommer, og drar på forskjellige dører og samler inn tomflasker i håp om å gjøre oss rikere. Vi drar på fjellet og nyter vår egoistiske utsikt hvor vi også deler våre yolobilder på instagram og hashtagger #mountain #sunnmøre #typiskvolda. Neidajoda, men vi lever jo egentlig veldig sosialt og samla i vår egen lille boble.

Det ble litt lange svar på noen av spørsmålene, men da håper jeg bare at jeg har fått svart godt. Og at dere fikk svar på det dere lurte på

>

Liker

Kommentarer