Svar på spørsmålsrunden

Kunne du tenke deg å hoppe i en fallskjerm? Haha, merkelig spørsmål.. Men svaret er faktisk ja, å hoppe fallskjerm virker utrolig stilig for jeg har alltid lurt på hvordan de får til å sitte i en fallskjerm. Når jeg var liten så fantaserte jeg faktisk om at de måtte holde seg godt fast og visst de mysta taket så ja...Så faller de.

Hvorfor blogger du? Hvorfor? Nå skal jeg ikke skrive fordi jeg vil dele meningene mine og få konstruktiv kritikk osvosv. Men vell, vet igrunn ikke hvorfor jeg. Jeg startet for det virka gøy, og så har jeg bare ikke slutta etter det.

Hva må en blogg ha for at du skal lese den? Bloggen må ha bilder, og helst av personen som blogger mener da jeg. Ryddig og fint design og ja de vanlige tingene som alle sier.

Hvor får du din inspirasjon fra? Til klesstilen min, eller til å blogge? Ihvertfall til blogginga så er det alle bloggene jeg er innom, og da får jeg veldig ofte nye ideer. Til klesstilen er det alle motebloggerene og folk på gata. Men jeg har jo ikke så inspirerendes stil selv uansett da så.

Hvilke blogger leser du fast? Alle vennene mine som blogger, de på topplista, og bloggvennene mine.

Favorittsted? I norge, så tror jeg det må være Bergen. I andre land eller plasser så tror jeg nok Thailand i å med jeg ikke har reist så veldig mange plasser.

Hvilken hårfarge bruker du?

Når jeg tar etterveksten så bruker jeg denne.

Er den hårfargen du har nå naturlig? Jeg har liksom litt blanding av naturlig og farget hår. Om vinteren så får jeg veldig brunt hår, lysebrunt hår. Dette syns jeg ikke er så fint på meg og fargen er dessuten KJEDELIG. Så litt blandet, men mest farget :-)

Kor ofte trena du?:) Fotballtreninger 3 ganger i uken + nå skal jeg starte på treningsenter i morgen tror jeg(?) Så ca 4-5 ganger hver uke.

Hvor ville du bodd hvis du kunne bodd hvor som helst? Gran Canaria? Nei der er liksom litt kjedelig.. Kanskje USA som de fleste vil, men jeg har sååå lyst til å oppleve kulturen der nede!! En dag sier jeg bare.

weheartit.com

Hva har du lyst til å bli? Det spørsmålet er vansklig... Jeg aner rett og slett ikke, så tror nok det blir almenn til vidergående på meg :(

Noen du får inspirasjon fra? kristinabe.blogg.no | explode.blogg.no ++

Hva hos deg selv er du mest fornøyd med? Jeg er ansvarsfull og som de andre sier at jeg aldri klarer å vær sur, men det kan jeg altså. Men for det meste blid!

Hva liker du minst ved deg selv? Øynene tror jeg, hah.

Skal vi lage danse video ilag? Ja, det kan vi Grace!! :)

Kan du begynne å lage vidoe som før? Jeg har ikke digitalkamera å filme med, men har planer om å kjøpe et nytt i nærmeste fremtid. Da tror jeg at det blir flere videoblogger, for jeg syns det er så koslig å se igjennom gamle videoblogger jeg lagde før, nesten så jeg savner det litt.

Går du på dans? Nei det gjør jeg ikke, men jeg danser veldig ofte hjemme med inspirasjon av mange flinke dansere på youtube!!

Milkshake eller smothie? Smoothie. Ikke bare fordi det er sunt men fordi milkshake er veldig lett å bli kvalm av og smudien er liksom så mye friskere!

Kvifor skriv du ikkje på nynorsk? Føler meg tryggere på bokmål, nynorsk er vansklig selvom det er skriftsspråket mitt..

Hvilken shampoo og balsam bruker du? Vanlig shampoo og balsam fra matbutikken, for jeg har nok ikke råda til dyre luksus produkt neiii.

Hadde du klart presset ved å ligge på topplista "for heile norge"? Tviler igrunn.

Hvilken sminke bruker du, og kan du legge ut bilde? Ja det kan jeg gjøre vettu.

Kan du lage en sminke video? Nei. Dødsflaut.

Innlegget er sperret for kommentarer :-)

Liker

Kommentarer