Throwback på 2014

Januar måned:

Treningsmotivasjon var på plass denne måneden, noe som den som regel er hos de fleste etter litt for mye julemat? Bloggmotivasjonen var også på topp, spesielt på denne spaniaturen som jeg og hadde i starten av året. Alltid gøyere å dokumentere fra utlandet, eller hva? Det var også denne måneden jeg trodde at jeg hadde fått en strekk i låret.Februar måned:

Jippii, rundt starten på måneden så kom pappa hjem fra Bergen med en egen bil til meg (som jeg var med på å betale). Å eige en egen bil ga meg mye motivasjon til å bli flink på teorien og det der med å bli flink på å kjøre den. Jeg hadde også stort behov for å få lappen den tiden siden det var mye jobb. Men, den strekken jeg trodde jeg hadde fått i låret ble mer og mer en unnskyldning jeg brukte f.eks i gymtimer eller på trening med venner. Jeg ble mer fraværende, også fra bloggen.

Mars måned:

Beklager meg stadig på bloggen om at jeg er for dårlig til å oppdatere dere. Denne måneden starta jeg også å gå til kiropraktor, han sier at mye tyder på prolaps i ryggen. Jeg sykmelder meg fra jobb og går i ulempt terreng hver eneste dag.

April måned:

3. april får jeg diagnosen at jeg har to prolapser i ryggen min, den ene er litt for stor og jeg blir innlagt på sykehus med engang. Jeg gikk på en hau med medisiner til morgen og kveld. To dager ligger jeg på sykehuset, og blir operert den 5. Når jeg sjekka ut ble jeg overrasket av vennene mine og familien, dette var jo også rundt påsketider, så her ble det litt mye godis hehe.

Mai måned:

JVar i spania på praksisveke hos en ingeniør som søstra mi ble kjent med tidligere. Paul viste oss kontoret hans, husene han jobba med, og den travle hverdagen hans. Vi gjorde litt oversettelsearbeid, telefonsamtaler ect. Han er selv britisk så kommunikasjonen gikk altså i engelsk, og ikke spansk. Men vi fikk høre på han snakke flytende spansk med kunder, eller arbeiderene hans. Gøy uke det der altså! Tror ikke jeg fikk blogga om det engang. Fordi bloggfraværet mitt var elendig denne måneden også.

Juni måned:

Jeg fylte 18 år, bestod førerprøven noen dager etterpå og kjørte på roadtrip til Bergen samme dagen på en halltimers nattesøvn, haha spontant!!!! Ellers var jeg mye på fjelltur, eller ute å bada i elva/sjøen, var på sommerfester og hadde en varm sommer. Det ble jobb nesten hver dag, siden jeg valgte å jobbe mye denne sommeren.

Juli måned:

Tok meg 1 uke fri fra jobben, dro til spania med denne gjengen pluss kjærsteparet Maren og Chris. Vi hadde gøøøye døgn! Denne måneden dro også en stor gjeng på Jugendfestival, med David Guetta som hovudartist. Vi hadde det så artig den helga! Men blogging ble det null niks av.

August måned:

Den store bademåneden. Jeg er en badenymfe og holdt meg gjerne ute i sjøvannet, både på båtturer, på surfetur og det ble mye rafting i elva. I Hoddevika var bølgene ikke så veldig store så noen stor surfeopplevelse ble det ikke akkurat. Men er veldig gira på å drive mer med dette neste sommer.

September måned:

Fullt tilbake på skolebenken og veldig lite skjedde denne måneden. Det gikk for det meste i skole, jobb og trening. Men vi hadde en artig kveld ute i Stryn på oktoberfestival (som riktignok starter i september), møtte en del kjentfolk og deltok uten kostyme. Kostyme skaffa vi oss i etterkant og har store planer om å delta neste år også.


Oktober måned:

Hadde nyåpning av butikken vår og vi jobba ræva av oss hver dag i en uke for å få butikken ferdig. Og så ble det en del festing denne måneden med både oktoberfest og halloweenfest. Vi hadde det dødsgøy denne kvelden på bilde ovenfor her, jentevors er det gøyeste!!!

November måned:

Meg og søs fikk i julegave med foreldrene våre en shoppingtur til Londontur for å handle julegaver, og det resulterte mest i shopping til oss selv...

Desember måned:
Dagen va julen var her, brukte vi tiden på å plaske i helt nytt boblebad før vi ordna oss til kvelden. Vi spiste god mat og åpna pakker, men etterlot noen pakker som skal åpnest på nyttårsaften da min pappa kommer hjem fra jobb. Han gleder seg nok til å komme hjem å plaske i vannet mens jeg og søs står for middagen på nyttår i år.

Liker

Kommentarer