Tilbakeblikk 2012 (1)

JANUAR: Har familien min og Synne's vært i Spania for å se på hus til oss der nede. Der fant vi oss et vi alle likte, og kjøpte det! Jeg kom meg nesten ned i spagaten også i denne måneden etter mye tøying og bøying, haha. Og så opplevde jeg skikkelig nordlys for første gang og fikk tatt noen gode bilder av det.

FEBRUAR: I februar fikk jeg meg jobb på Rema 1000, wohoooo. Ellers ble bloggen min også 3 år den måneden. Jeg har hatt både litt late dager og litt mer pyntete dager i Februar.

MARS: Stripa jeg mørke striper i håret mitt og gikk nesten bare med hestehale, eller tut for jeg syns det var uvandt og likte det ikke i starten. I mars lærte mamma meg også å lage verdens fineste påskeegg i forskjellige farger. Og så må jeg ikke glemme den utrolig kjekke turen jeg og de andre vennene mine hadde opp mot fjellet. Nesten snøstorm, men likevell sprang vi som noen galninger, og spesielt nedover. Jeg ble også månedens blogg hos (haawt.blogg.no) og ukens blogg hos (carolinemaria.blogg.no) den måneden, så statistikken løp ganske fort opp da og har holdt igjen noen lesere som har følgt meg videre ♥


APRIL: Jeg var flink å kjøre intervalltreninger og vanlig kondistrening og kondisen steg ypperlig. Var også på den første fjellturen i år sammen med Joakim, hvor det ble en del snøklatring... Og så denne måneden fikk jeg også nytt løshår som gikk bedre inn i mitt stripete hår og så mye mer naturligere ut.


MAI: Var jeg med på noe slags nettintervju gjort via webcamera, haha. Så var jeg i konfirmasjon. Og så var jeg i København på shoppingsweekend sammen med mamma og pappa. Der fikk jeg tilpassa joggesko til min joggemåte(?). På slutten av måneden så var jeg og jobben på noe såkalt Remafest med mange andre som jobber på Rema rundt om. Festen foregikk i Molde og var helt kanonbra!!!

Kort oppsummert av halve 2012 for meg med forskjellige tilbakeblikk bilder. Resten av året vil jeg oppsummere om ikke så lenge!

Liker

Kommentarer