Torrevieja

Topp i fra sheinside.com, solbriller fra stylegodis.com

Etter en fin og varm gåtur langs promonaden i Torrevieja så hører vi en skarp mjauelyd under brygga. Vi finner ut at der sitter en katt med kattunger i magen vettskremt i auene. Dette oppdager "Marine-folka" ved havna og sier at de skal finne en gummibåt å fikse det. Vi venta en drøy halltime, time uten noen form for hjelp. De trodde nok vi hadde dradd videre og tenkt at det ville ordne seg. Men neeeida, et katteliv har søren ikke en øre å si for spanjolene vet du, i tillegg var klokken 2 og Siestaen var i gang (pause for spanjolene.)

Vi planla å svømme for å hente den, men venta. Så fant vi livreddningsutstyr for å prøve å redde den uten lykke. Så kom plutselig noen britere forbi, hvor jeg spør om de har en minibåt for låns, men det viser seg at hun har kattemat i lomma. SUVERENT! Etter en liten stund finner jeg meg en gummibåt å stjeler den med meg.


En stirrig familie på tur som var fast bestemt på å redde den stakkars katten, og det gjorde vi også! Nå kan vi alle sove godt i natt :-)

1. Forsøk en der vi bitter en plate på en redningsring for å få katten til land. // 2. Forsøk to hvor jeg stjeler en gummibåt. // 3-4. Vi får endelig hente katten med kattunger i magen til land. Publikum fikk vi også!

Mamma var vel stirrigest av oss alle, så her ble hun godt fornøyd, haha!

HAPPY ENDING :)

Liker

Kommentarer