Ukens spørsmål

Hvordan er JC Lita skoene i størelsen? Små, store? Og utvider de seg etterhvert som du bruker dem?

Jeg mener de er litt små i strl. Jeg bruker 38, så jeg kjøpte 39. Nei, vil ikke akkurat si at de utvider seg så veldig mye. De er veldig behagelige å gå med, i å med platåen er så høy. Jeg foretrekker JC istedenfor vanlige pumps faktisk selvom de er veldig høye.

Bruker du JC på skolen? Ellr tar du de bare på for outfiten bildene sin skyld?:-))

Bruker de med hver anledning jeg har, og jeg tar ikke skolen som et alternativ for å si det sånn. Bruker de ikke på skolen, og det tror jeg ikke du heller ville gjort om du hadde vært meg med mindre du ville brekket et ben eller noe av å gå den skoleveien jeg har. Dessuten er ikke jeg jenta som pynter meg så mye på skolen heller. Jeg tar de også på når jeg vil prøve å ta litt "inspirerendes bilder" også


Spiller du fortsatt fotball? Hvilket lag spiller du på isåfall? Er dere gode? Er du god i fotball?:-)

Tja, jeg spiller fortsatt. Men har ikke vært på noen av disse vintertreningene og har lyst å slutte, interessen min for fotball er ikke akkurat så stor, nei jeg suger. Laget mitt var veldig gode, nå vet jeg ikke for nå spiller vi med de som er yngre.

Hvor høy er du?

Vet ikke hvor mange ganger jeg har fått dette spørsmålet, men ofte. Jeg er ca 1,69 m over bakken, så jeg blir nærmere 1,80 i JC skoa. Jada det er høyt, men jeg liker det av og til.

Kan du videoblogge? Sminkevideo etc?

Sminkevideo er ikke helt min greie.. Men om sommeren er jeg en flittig videoblogger faktisk!!

Hva synes du om modellyrket? Kunne du tenkt deg å bli det?

Kult. Nei

Drikker du i helgene? Er ute osv?

Nei, jeg drikker nok ikke. Syns det er litt for tidlig å starte i 10ende og oppfordrer absolutt ingen til å gjøre det. Man kan jo likevell ha det supermorro uten alkoholen vell?! Den får heller vente, vi har jo god tid vet dere!

Liker

Kommentarer