Ukens spørsmål


kan du ha en extensionsguide? altså at du viser hvordan du setter på dine extensions når du bruker de? :)

- Ja jeg kan prøve å få til et sånt innlegg jahvordan så brun..? nå? på vinteren?

- Haha, jeg er egentlig ikke så veldig brun. Men på bildet sto jeg med hvit bakgrunn og så redigerte jeg meg brunere. Bilder lyver vet dere..Hvorfor skal du slanke deg til bikinisesongen, når du er sick tynn ?

- Jeg er ikke sick tynn, det var vel å ta i. Jeg sa heller ikke at jeg skulle slanke meg? Det jeg mente var at jeg skulle endre kostholdet litt og trene hardere for jeg vil oppnå en sunnere kropp og huden renere.Hvilket av dem objektivene bruker du mest? sånn til outfitbilder osv? :)

- Det spørs litt om jeg er ute eller inne. Når jeg tar outfit bildene bruker jeg som regel 50mm


Elsker at det blir sånn blurrete bakgrunn


hvilken hårfarge brukte du når du tok etterveksten? er det den du har brukt på hele håret? orker du å lage et innlegg, er så slitsomt å sjekke kommentarfeltet heheh:))))))

- Garnier Nutrisse nr.10. Jeg tar bare etterveksten og sitter med den i 25 min, så fukter jeg håret og spruter ut resten av flasken i hele håret mitt og sitter med det i 5 min før jeg skyller ut alt. Skulle gjerne vist deg bilde av den pakken jeg bruker, men jeg fant ingen bilder på bloggen min eller på google? Hmm rart.skikkelig fint hår du har :D extensions eller ekte?

- Jo takk for det!! Både og, hehe. Men på innlegget du kommenterte så hadde jeg på meg extensions ja. Har startet å bruke de litt igjen nå

Hvordan fikk du tak i bikinien? Jeg vet den er fra VS men sender de klær til norge da? Er det en nettside hvor man kan bestille bikinier fra Victoria?

- Jeg fikk den av verdens snilleste ♥♥ Og jo, de sender varer til Norge. Bare sjekk ut nettsiden deres www.victoriassecret.comhvordan redigerer du bildene dine? har de samme objektivene som deg forresten!

- Som oftest redigerer jeg autokontrast, lyse områder, skygger og skarphet i Picasa.
Hvor trener du?

- På et treningsenter som heter MTT. Husker ikke hele navnet på det, men det er noe med Mykle.. Og så er det et sånt terapi senter også for folk som sliter med skader eller noe sånn, er ikke sikker.

Liker

Kommentarer